July 5, 2020 at 4:07 PM

TV-Lite versiunea 0.1.3 a fost lansat


Această versiune conține o singură mare schimbare, dar și câteva bug-uri fixate.

Categorie: TV-Lite
Postat de: oberon

 

Schimbarile din această versiune sunt:

  1. Download-urile se fac acum asincron. Aceasta înseamnă că, la actualizarea unui abonament, dacă serverul e picat și nu poate fi contactat, TV-Lite nu se va mai bloca până la expirarea timpului (implicit timpul de încercare e de câteva minute bune), ci downloadul poate fi întrerupt.  De asemenea, în situația în care downloadul se întrerupe sau durează prea mult, posibil datorita unui link greșit, la fel , este posibila anularea acestui download.
    De asemenea în situația în care Acestream nu răspunde, TV-Lite nu se mai blochează, tot datorită acestui transfer asincron
    Bineînțeles, acest feature fiind nou, posibilitatea de a avea bug-uri este foarte mare. Rog să raportați aceste bug-uri pe grup.
  2. Abonamentele se actualizează automat la pornirea programului.
  3. La o instalare nouă, sau în situația în care lista de abonamente e goală, se va descarca automat un abonament. (cel de la www.radiocondor.ro)
  4. Bug-uri: Am fixat un bug care cauza un assert pe distribuțiile mai noi din cauza localizării. De asemenea am fixat un bug care cauza crash-ul mediului de desktop în lipsa Acestream.

Vă invit să încercați această nouă versiune (0.1.3). O găsiți în pagina de download.